Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Σύλλογος «ΑΤΗΡΑ» ενισχύει τις δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με βιβλία & εξοπλισμό

Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης επισκέφτηκε ο Φιλανθρωπικός Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΆΤΗΡΑ», προκειμένου να χαρίσει βιβλία και υλικά. Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος ενίσχυσε τη συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με 164 βιβλία άριστης κατάστασης, διαφόρων κατηγοριών, τα οποία συγκέντρωσε μετά από ανοικτή πρόσκληση, μεταξύ των μελών του συλλόγου. Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη επίσης, έγινε δωρεά και ενός επιδαπέδιου φωτιστικού,  για να κοσμήσει το Αναγνωστήριο «Ιγνάτιος Μεϊμάρης».

Τα βιβλία και το φωτιστικό παρέδωσαν μέλη του Συλλόγου στους υπεύθυνους της Δημοτικής βιβλιοθήκης  με την πρόεδρο Ρούλα Βαβατσούλα να εκφράζει εκ μέρους συλλόγου, τη χαρά και την ικανοποίησή της, για τη δυνατότητα που δόθηκε, προκειμένου να ενισχυθεί η Δημοτική βιβλιοθήκη της Κατερίνης.

Οι υπεύθυνοι της βιβλιοθήκης με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το σύλλογο εκ μέρους του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Νίκου Τσιαμπέρα, ενώ τόνισαν ότι «ανάλογες δράσεις συνιστούν  πολιτιστική παρακαταθήκη για τον Δήμο μας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: