Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλιμάκια Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην αγορά για την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού

Κλιμάκια Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην αγορά της Πιερίας για την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας,της επιχειρηματικότητας, τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: ‘’Με αμείωτο ρυθμό εξελίσσονται οι έλεγχοι από τα αρμόδια Κλιμάκια Ελέγχου λειτουργίας της αγοράς της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με σκοπό την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και  της αγοράς’’

Κλιμάκια Ελέγχου λειτουργίας της αγοράς στην πόλη της Κατερίνης, συγκροτήθηκαν με Αποφάσεις της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, στα πλαίσια εφαρμογής των κατεπειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης.

Από το αρμόδιο Τμήμα Εμπορίου και Α.Ε. της Διεύθυνσης  Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι τις προηγούμενες ημέρες στη Λαϊκή Αγορά Δ. Κατερίνης, σε Φαρμακεία  και σε Super Market  εντός των ορίων της πόλης της Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στις ως άνω διατάξεις,  ενώ οι έλεγχοι εξελίσσονται με αμείωτο ρυθμό και τις τρέχουσες ημέρες, για την πιστή εφαρμογή των μέτρων. Στη συνέχεια, θα διεξαχθούν οι έλεγχοι σε όλη την Π.Ε. Πιερίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: