Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ ANTI-COVID-19 ΟΜΑΔΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης ενημερώνει τους εργαζόμενους της Πιερίας ότι η ΓΣΕΕ με το σύνολο των δομών της θα διαθέτει με αμεσότητα και εγκυρότητα το σύνολο των οδηγιών και των διευκρινήσεων που δίνονται.

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η ANTI-COVID-19 Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων και μέσα από την ειδική σελίδα και την ειδική φόρμα θέτει στη διάθεση των εργαζομένων το σύνολο των δομών της για πληροφόρηση, αλλά και υποβολή καταγγελιών, διαφυλάσοντας την ανωνυμία εκείνων που κάνουν την καταγγελία, αφού ήδη έχουν εμφανιστεί φαινόμενα εργοδοτικών αυθαιρεσιών.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε ατομική και συλλογική επαγρύπνηση για τη διαχείριση των συνεπειών της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, με την άμεση ενημέρωση του Εργατικού μας Κέντρου και των σωματείων του για τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες και τα εργασιακά προβλήματα που προκύπτουν.

Το link για την ειδική σελίδα: https://gsee.gr/?page_id=36762

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της Πιερίας μπορούν να ενημερώνονται από την σελίδα μας, https://www.ekkaterinis.gr/, όπου θα βρουν την ANTI-COVID-19 Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

                     Κατερίνη, 18/3/2020

                        Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: