Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελευταίες εγγραφές για τον Μαραθώνιο Δρόμο και τα 10χλμ! Μη χάσετε την ευκαιρία!

Νέο ρεκόρ συμμετοχών για τη διοργάνωση φέτος με πάνω από 60.000 εγγραφές σε όλους τους αγώνες του Μαραθωνίου Αθήνας της νέας εποχής, η οποία σηματοδοτείται με το νέο διήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα και τη διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου 10χλμ το απόγευμα του Σαββάτου 09 Νοεμβρίου.

Ειδικά για το Μαραθώνιο Δρόμο πάνω στην αυθεντική διαδρομή το όριο των 20.000 συμμετοχών (νέο ρεκόρ συμμετοχών) θα συμπληρωθεί πολύ άμεσα, αφού λιγότερες από 300 εγγραφές είναι πλέον διαθέσιμες για τον εν λόγω αγώνα της φετινής διοργάνωσης ο οποίος καταγράφει εντυπωσιακή αύξηση στις συμμετοχές δρομέων από το εξωτερικό.

Εντυπωσιακή είναι και η ανταπόκριση των δρομέων στην πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ να μεταφέρει τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ το απόγευμα του Σαββάτου, με ώρα εκκίνησης στις 17.00, αυξάνοντας το όριο εγγραφών σε 12.000. Περίπου 500 εγγραφές παραμένουν διαθέσιμες και για αυτόν τον αγώνα και πλέον τα χρονικά όρια στενεύουν ιδιαιτέρως για όσους έχουν καθυστερήσει την υποβολή της εγγραφής τους.

Αν σκέφτεστε να συμμετάσχετε είτε στον Μαραθώνιο Δρόμο (42.195μ.) είτε στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ και δεν θέλετε να χάσετε αυτή την παγκόσμια αθλητική γιορτή, προλάβετε και εγγραφείτε τώρα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: