Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2019

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη της πιο ιστορικής διεθνούς διοργάνωσης ιστιοπλοΐας στη Βόρεια Ελλάδα, του «Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2019» που θα γίνει από την Κυριακή 28 Ιουλίου έως το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στον αγώνα θα πάρουν μέρος σκάφη με πιστοποιητικά ORC International και ORC Club και ήδη 25 σκάφη έχουν δηλώσει συμμετοχή στις ιστιοδρομίες που θα διεξαχθούν στον Τορωναίο Κόλπο. Η έναρξη της διοργάνωσης και η συνάντηση κυβερνητών θα γίνει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras στην Χαλκιδική, όπου θα είναι η έδρα της διοργάνωσης.

Τα συμμετέχοντα σκάφη θα ελλιμενιστούν στην μαρίνα του Porto Carras και οι ιστιοδρομίες θα περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου

Κυριακή 28/7/2019

Εγγραφές, έλεγχοι καταμέτρησης και ασφάλειας

Δευτέρα 29/7/2019

Εγγραφές, έλεγχοι καταμέτρησης και ασφάλειας, συγκέντρωση κυβερνητών, Τελετή Έναρξης

Τρίτη 30/7/2019 Ιστιοδρομίες

Τετάρτη 31/7/2019 Ιστιοδρομίες

Πέμπτη 1/8/2019 Ιστιοδρομίες

Παρασκευή 2/8/2019 Ιστιοδρομίες

Σάββατο 3/8/2019

 Ιστιοδρομίες Απονομή Επάθλων, Τελετή Λήξης

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Επίτιμου Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Στέργιου Φέσσα που γεννήθηκε στην Καβάλα. Γιός καπνέμπορου, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Υπήρξε και αυτός επιφανής επιχειρηματίας, που η δραστηριότητα του ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια της πατρίδας του. Αφιέρωσε μέρος της δραστηριότητας του, της ικανότητας του, αλλά και της οικονομικής του δυνατότητας, στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, όπου υπηρέτησε σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επί 24 έτη και σαν Πρόεδρος του επί 7 θητείες.

Μεγάλο τμήμα της επέκτασης των εγκαταστάσεων που περιλαμβάνει το κωπηλατήριο και τα γήπεδα αντισφαίρισης, οφείλονται στον Στέργιο Φέσσα. Η ενίσχυση αθλητικών τμημάτων που σταθεροποίησαν το έδαφος ανάπτυξης της δραστηριότητας του ΝΟΘ , είναι σε μεγάλο βαθμό έργα δικά του. Έθεσε επίσης τα θεμέλια για το τμήμα Ανοικτής Θάλασσας καθώς ήταν ο πρώτος που έφερε μεγάλα σκάφη ιστιοπλοΐας στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μια κίνησή με προβολή στο μέλλον αφού η δραστηριότητα η οποία πλέον υπάρχει και ανθεί στη Θεσσαλονίκη και τον Όμιλο είναι αποτέλεσμα εκείνης της ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες

http://www.northaegeancup.gr/

https://www.facebook.com/northaegeansailingcup/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: