Μετάβαση στο περιεχόμενο

Iστορίες που αξίζει να διαβαστούν!

Το νέο τεύχος 19 (Άνοιξη – Καλοκαίρι) του περιοδικού Δημοσιογραφία κυκλοφόρησε και βρίσκεται ήδη στα  σημεία πώλησής του σε Ελλάδα και Κύπρο και καθ’ οδόν για τους συνδρομητές του.unnamed.pngΣε αυτό το τεύχος συνεχίζεται ο διάλογος για τη δημοσιογραφική δεοντολογία και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της επικοινωνίας στην παραγωγή και διάχυση περιεχομένου. Η Αν. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας στο ΑΠΚΥ και Πρόεδρος του Advanced Media Institute, Σοφία Ιορδανίδου, προσεγγίζει το θέμα στο Editorial αυτού του τεύχους.unnamed (1)

Πέρα από την ευθύνη των ανθρώπων της επικοινωνίας για έναν ποιοτικό δημόσιο διάλογο, η ευθύνη των πολιτών για κριτική στάση απέναντι στην υπερπληθώρα πληροφοριών προβάλλει αναμφισβήτητα επιτακτική στις μέρες μας.

Στο αφιέρωμα του τεύχους 19 του περιοδικού Δημοσιογραφία (βλέπε και τεύχος 18) για τον γραμματισμό στα Μέσα (media literacy) θα ενημερωθείτε για τους λόγους που είναι σημαντικό το media literacy να ενσωματωθεί στο ωρολόγιο πρόγραμμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Γράφουν σχετικά η Λίνα. Βαλσαμίδου , η Σοφία. Παπαδημητρίου,  ο Βασίλης.Πετράς και ο Μιχάλης Παναγιωτάκης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: