Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ”

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, το Ολυμπιακό Μουσείο προσκαλεί φοιτητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες στην επιμορφωτική εκδήλωση “Ολυμπισμός και Δια Βίου Μάθηση”, με θέμα τον Ολυμπισμό ως μέσο δια βίου αγωγής των παιδιών και των εφήβων και τον εθελοντισμό ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής και ανάδειξης των Ολυμπιακών αξιών.image001 Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες σύζευξής μουσείου, σχολείου και οικογένειας, με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών και τη διάπλασή τους, μέσα από τη παιδαγωγική φιλοσοφία του Ολυμπισμού που φέρει σε αρμονία τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και την παιδεία.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Δρ.Κυριακή Ουδατζή, Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, η Δρ. Όλγα Βασιλειάδου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής, 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, ο Ιωάννης Τομπούλογλου, Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, Ολυμπιονίκης Καλαθοσφαίρισης, ΑΘΗΝΑ 2004 και Ιδρυτής Start-Up Athlenda.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου, στις 18.00. Θα ακολουθήσει χαλαρή δεξίωση στο φουαγιέ του Μουσείου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: