Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ‘ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ…” ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το Ολυμπιακό Μουσείο δήλωσε για άλλη μια φορά δυναμικό »παρών» ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, αυτή τη φορά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα κατά του καρκίνου, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων.

Με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Καταπολέμησης του Καρκίνου, το Μουσείο συμμετείχε ενεργά στην Πανελλαδική Ενημερωτική Εκστρατεία “I Am And I Will..” η οποία πραγματοποιήθηκε από το παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.

Το Ολυμπιακό Μουσείο ως ο μοναδικός μουσειακός φορέας στη χώρα – αναγνωρισμένος από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή – που διασώζει και αναδεικνύει την Ολυμπιακή μας ιστορία και μεταλαμπαδεύει Ολυμπιακές αξίες, από την αρχή της ίδρυσής του σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις προς όφελος της κοινωνίας, κάνοντας πράξη τις αρχές του Ολυμπισμού. Με όραμα τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους, το Ολυμπιακό Μουσείο φωταγωγήθηκε στα χρώματα της εκστρατείας κατά του καρκίνου, σε μια συμβολική δήλωση ελπίδας για τη ζωή.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η εικαστική παρέμβαση στην κύρια όψη του Μουσείου, εμπνευσμένη από τη δράση του, ως ενεργού κυττάρου της κοινωνίας μετέπλασε σε εικόνα και φως το μήνυμα για μια ζωή γεμάτη υγεία, για πολίτες και πόλεις »φωτισμένες» με την χαρά της αλληλεγγύης και του σεβασμού, σύμφωνα και με τους στόχους του Ολυμπισμού. Το Ολυμπιακό σύνθημα “Citius, Altius, Fortius” βρίσκει την πρακτική του εφαρμογή για άλλη μια φορά στην πράξη, ανυψώνοντας τη σημασία του Ολυμπισμού ως φιλοσοφία και τρόπο ζωής, και μας ενώνει όλους ΜΑΖΙ στη μάχη κατά του καρκίνου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: