Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυκλοφόρησε σε Συλλεκτική Έκδοση το Επετειακό Λεύκωμα για τα 30 χρόνια της Σχολής Γονέων 

Με αφορμή την συμπλήρωση των 30 χρόνων συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας μας εκδόσαμε τον παρόντα Συλλεκτικό Επετειακό Τόμο ο οποίος περιέχει όλες τις ομιλίες και τους 637 ομιλητές από το 1989 μέχρι σήμερα οι οποίοι κόσμησαν με την παρουσία τους τη Σχολή Γονέων, την Κατερίνη και την Πιερία γενικότερα. Το  Λεύκωμα περιλαμβάνει 1330 έγχρωμες φωτογραφίες, 60 αποδελτιώσεις εφημερίδων και περιοδικών, 300 αποφθέγματα ομιλιών και 300 QR Codes για άμεση σύνδεση και παρακολούθηση εκάστης εκδήλωσης στο διαδίκτυο!image007 (1)

Η Σχολή Γονέων Κατερίνης ιδρύθηκε το 1989 από τον δικηγόρο και Επιμελητή Ανηλίκων κ. Δ. Δημηνά και έκτοτε λειτουργεί αδιάκοπα με τη μορφή (Άτυπου) Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους. Η Σχολή καλύπτει με υπευθυνότητα και συνέπεια τις ευρύτερες ανάγκες λαϊκής επιμόρφωσης όχι μόνο των γονιών αλλά και γενικότερα όλων των ανθρώπων της περιφέρειάς μας. Η Έκδοση του Λευκώματος γέγινε με τις Ευγενικές Χορηγίες του Δήμου Κατερίνης και του Ο.Π.Π.ΑΠ. της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, της Εταιρείας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. «ΟLYMP» και της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.image006

Μέσω της ιστοσελίδας μας www.sxoligoneon.gr που διατηρούμε στο διαδίκτυο διαδίδουμε σε όλα τα μέρη του κόσμου το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, την πίστη, την παράδοση και την ιστορία μας. Η αποδοχή που εισπράττουμε μας δίνει θάρρος και δύναμη  να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί, ψηφιοποιηθεί και αναρτηθεί 386 εκδηλώσεις μας και η ανταπόκριση των διαδικτυακών φίλων μας είναι πολύ μεγάλη. Σύμφωνα με το  U- Tube- Analysis έχουμε 5.902.000 λεπτά θέασης των εκδηλώσεων μας σε 110 χώρες του κόσμου μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Η Τιμή του Λευκώματος πωλείται στην Συμβολική Τιμή των 10 ευρώ.

 

Μπορείτε να το προμηθευτείτε στην διάρκεια των Εκδηλώσεων της Σχολής και στο Βιβλιοπωλείο «ΜΑΤΙ»

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας εδώ: sxoligoneonkaterinis@gmail.com

      Με εκτίμηση

          Για το Δ.Σ.

            Ο   Πρόεδρος

    Κωνσταντίνος Κορομπίλης

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: