Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Ο ρόλος των ιχνοστοιχείων στη διατροφή”

Η Οικολογική Ομάδα “Μητέρα Γη” οργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ (1ος όροφος), ομιλία με θέμα:

“ Ο ρόλος των ιχνοστοιχείων στη διατροφή”

το Σάββατο 10 Νοεμβρίου  2018 στις 7:00 μμ, με ομιλητές την κα Malyevich Lana, Βιολόγο-Κλινικό Βιοχημικό και δ/ντρια της εταιρείας E-ASIS (Χαλάνδρι Αττικής) και τον κο Τσέρη Αλέξανδρο, Διατροφολόγο, Επιστημονικό Συνεργάτη της εταιρείας E-ASIS.

Πριν έρθει στην Ελλάδα, η Lana Malyevich (Βιολόγος – Κλινικός Βιοχημικός) ήταν προϊστάμενη τμήματος μοριακής βιολογίας για 8 χρόνια στο ερευνητικό κέντρο νοσοκομείου του Krivoy Rog (Ουκρανία) στο τμήμα μελετών υπογονιμότητας. Σήμερα διευθύνει την εταιρεία  E-ASIS στο Χαλάνδρι Αττικής. Ασχολείται με την Ανάλυση Μαλλιών για την Ανίχνευση Ιχνοστοιχείων-Βαρέων Μετάλλων και τον Βιοσυντονισμό εδώ και 12 χρόνια. Στην ομιλία της θα αναφερθεί στην σημασία της αποκατάστασης της ισορροπίας των ιχνοστοιχείων στον οργανισμό και θα κάνει λόγο για νέες μεθόδους πρόληψης και προαγωγής της υγείας.

Ο Τσέρης Αλέξανδρος (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος) ασχολήθηκε με την εκπόνηση της ερευνητικής διπλωματικής εργασίας με θέμα την ανάλυση συγκεκριμένων μετάλλων από τα μαλλιά φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης και εργάζεται στην εταιρεία E-ASIS. Στην ομιλία θα επικεντρωθεί στον ρόλο των ιχνοστοιχείων στο σώμα  και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: