Μετάβαση στο περιεχόμενο

To 1o Olympic Day Run της χώρας, είναι γεγονός!

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ-PROTERGIA

Το μοναδικό Ολυμπιακό μουσείο της χώρας, με την ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους του Παγκόσμιου Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων (I.O.C. 2006) ανακοινώνει τη διοργάνωση της μεγαλύτερης εκδήλωσης – αθλητικού και πολιτιστικού χαρακτήρα – εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2018, που αναμένεται να εντάξει δυναμικά την Ελλάδα, στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη!unnamed

Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, ώρα 20.00 – στην επέτειο των 10 ετών από την επίσημη αναγνώρισή του από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (2008) και την λειτουργία του ως »Ολυμπιακό» – το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia γίνεται ο αφέτης στην εκκίνηση του 1ου “Olympic Day Run” με τη συμμετοχή σύσσωμης της Ολυμπιακής οικογένειας! Τον εορτασμό της σημαντικότερης ημέρας για τη διάχυση του Ολυμπιακού κινήματος, διοργανώνει το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, αθλητών και μελών της αθλητικής και Ολυμπιακής οικογένειας καθώς και των θεσμικών φορέων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩN, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

18:15       “Family Olympics”

                   Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με Ολυμπιονίκες, στο Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia

20:00      “1o Olympic Day Run”

                   Αγώνας Δρόμου 5χλμ. με αφετηρία στο Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia και    τερματισμό     στο Δημαρχείο της πόλης

21:00        ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Ολυμπιονικών, αθλητών και διακεκριμένων μελών της  ελληνικής                    Ολυμπιακής οικογένειας, για τη συνεισφορά τους στο Ολυμπιακό κίνημα, που τελεί υπό      την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου

                   ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της ημέρας, γίνονται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, της Ένωσης Συμμετασχόντων Αθλητών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Συλλόγου Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών, σύσσωμης της αθλητικής και Ολυμπιακής οικογένειας καθώς και των θεσμικών φορέων της πόλης. Παράλληλα τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών(Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της IOAPA.

Η Τελετή Βράβευσης Ολυμπιονικών και διακεκριμένων μελών της Ολυμπιακής οικογένειας, τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: