Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Για άλλη μια φορά, την πρώτη για το 2018, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης των πολυάριθμων Εθελοντών Αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

    Με την αρωγή και την άψογη συνεργασία με το Αιμοδοτικό Τμήμα του Γ.Ν.Ν. Κατερίνης, έδωσε την ευκαιρία σε μέλη και φίλους του Συλλόγου, να ανταποκριθούν στον ιερό σκοπό, στην πράξη ανθρωπισμού, αυτή της αιμοδοσίας. Ιδιαίτερη συμμετοχή, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, είναι αυτή της νεολαίας όπου συνειδητά και σταθερά δίνει δυναμικό παρόν και ταυτόχρονα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.

 Η Εφορία Αιμοδοσίας της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με το σύνθημα «…Δώσε λίγο αίμα, σώζεις μια ζωή» συνεχίζει να εργάζεται με δυναμισμό και συνέπεια, με σκοπό τη διάδοση της ιδέας του Εθελοντή Αιμοδότη, που αποτελεί πολύτιμη αξία.

Εγγυάται τη χρηστή, όπως πάντα, και με ευαισθησία διαχείριση της Τράπεζας Αίματος προς όφελος των συμπολιτών μας και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα.

Στο πλαίσιο της αναγνώρισης της προσφοράς σε παλαιότερους αιμοδότες, για το δυναμικό παρόν τους, δόθηκε έπαινος στον κ. Μισαηλίδη Κων/νο.

Φυσικά η παρουσία και η συνεργασία στην Εθελοντική Αιμοδοσία με το Σύλλογο «Βενιαμίν» είναι πλέον συνεχής και δεδομένη.

 Το διοικητικό συμβούλιο της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ευχαριστεί θερμά όλους για το ενδιαφέρον και την αυθόρμητη παρουσία τους.

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: