Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ο Όσιος Παΐσιος όπως τον έζησα» από τον καθ. Αθανάσιο Ρακοβαλή στην Σχολή Γονέων Κατερίνης

Ο καθ. κ. Αθανάσιος Ρακοβαλής είναι Φυσικός και Αγιογράφος. Έζησε πολλά χρόνια στο Άγιον Όρος πέντε σαν καθηγητής στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία και άλλα τρία περίπου σαν μαθητευόμενος Αγιογράφος και δόκιμος μοναχός.unnamed (1).jpg

Γνώρισε τον άγιο «Ο Όσιος Παίσιος όπως τον έζησα» από τον καθ. Αθανάσιο Ρακοβαλή την Δευτέρα 6-3-2017 στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης όταν ήταν στο πτυχίο, φοιτητής ακόμα, και αυτός, (Ο Όσιος Παΐσιος) τον έκανε να πιστέψει αληθινά. Μαζί του συζητούσε όλα τα προβλήματα και τα θέματα της ζωής του. Η επίγεια σχέση τους διήρκησε 12 χρόνια… μέχρι την κοίμηση του.

 Ο κ. Ρακοβαλής θα μεταφέρει στους φίλους της Σχολής Γονέων – Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης τις προσωπικές εμπειρίες από τον γέροντα Παίσιο, τις διδασκαλίες και συμβουλές του, τις προρήσεις & προφητείες του, όπως τις άκουσε ο κ. Ρακοβαλής  με τα αυτιά του από το στόμα του Αγίου!!!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης στις 19:00 και όπως πάντα η είσοδος είναι Ελεύθερη.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: