Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η «ΙΡΙΔΑ» ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ»

Η εφορεία φωτογραφίας «ΙΡΙΔΑ» της Εταιρείας Πιερικών Μελετών – Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης επιμελήθηκε την έκθεση φωτογραφίας με θεματολόγιο την κατεχόμενη πόλη Αμμόχωστος της Κύπρου.unnamed

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της τελευταίας εκδήλωσης των «Αικατερινείων- 2016» που διοργανώνει ο Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης και η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:00 το βράδυ, στο πνευματικό κέντρο της πόλης.

Στις φωτογραφίες της ενδιαφέρουσας και πάντα επίκαιρης έκθεσης, αντικατοπτρίζονται εικόνες από την πάλαι ποτέ κοσμοπολίτισσα και εδώ και σαράντα δύο χρόνια πόλη φάντασμα, την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Στην υλοποίηση της εκδήλωσης συνεργάσθηκαν, το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και ο Δήμος Αμμοχώστου.

Ο πρόεδρος της Εστίας Γρηγόριος Μιτσοκάπας, ο έφορος φωτογραφίας Νικόλαος Τσάρδας και τα μέλη της εφορείας φωτογραφίας «ΙΡΙΔΑ» της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, Σάββας Κουκαρίδης, Ευτύχιος Τσαουσίδης, Γεώργιος Τζημαγεώργης και Διονύσιος Μεταξάς, επιμελήθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο την τοποθέτηση του φωτογραφικού υλικού στους χώρους υποδοχής του πνευματικού κέντρου Κατερίνης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: