Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τα μέλη του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκαν τα μέλη του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε. Πιερίας. Η Αντιπεριφερειάρχης υποδέχτηκε το νέο Δ. Σ. και ευχήθηκε στον πρόεδρο, κο Στέλιο Κοντοδήμο και στα νέα μέλη καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα. Η κα Μαυρίδου τόνισε πως “είναι πολύ σημαντικό νέοι άνθρωποι να παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες που προβάλλουν τον πολιτισμό της Πιερίας και κυρίως οι νέοι του Αγίου Ιωάννη που φέρουν σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά από την περιοχή τους.”IMG_7463

Ο κος Κοντοδήμος ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για την υποδοχή και την ενημέρωσε πως αυτός ο πολιτιστικός σύλλογος ιδρύθηκε με πολύ μεράκι και πολύ αγάπη για την Πιερία και συγκεκριμένα για τον Άγιο Ιωάννη και μάλιστα σκοπεύουν να αναλάβουν κάθε δυνατή πρωτοβουλία για την προαγωγή του πολιτισμού του τόπου τους.

Με τη σειρά της, η κα Μαυρίδου επεσήμανε, πως “Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι πάντα συνοδοιπόρος σε ανάλογες πρωτοβουλίες και θα στηρίξει κάθε δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου που προωθεί τις πολιτιστικές αξίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής”, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση μιας καρποφόρας συνεργασίας στο μέλλον και από τις δύο πλευρές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: