Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στον Δήμο Κατερίνης το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Νέων Ποδοσφαίρου

Την  ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα Πανευρωπαϊκό αθλητικό γεγονός υψηλού κύρους και αγωνιστικής αξίας θα έχουν και οι φίλαθλοι της Πιερίας το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουλίου.20019

Πρόκειται για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (U-19) που διεκδίκησε και κέρδισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) αξιοποιώντας πλήρως, στον υποβαλλόμενο -και εγκεκριμένο πλέον- φάκελο τόσο την αρτιότητα και πληρότητα (ποιοτικά και ποσοτικά) των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κατερίνης, όσο και το υψηλό επίπεδο συνεργασίας του με την τοπική Ε.Π.Σ. Πιερίας. Προϋποθέσεις, που συντέλεσαν στην αποδεδειγμένα επιτυχή διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων κατά το πρόσφατο παρελθόν αλλά και βασική παράμετρος στα υψηλά στάνταρ που θέτει η Διεθνής Ποδοσφαιρική Αρχή.

Στην τελική φάση θα συμμετάσχουν οχτώ Εθνικές Ομάδες U19, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής. Η κλήρωση της UEFA για την κατάρτιση των δύο ομίλων και του πλήρους αγωνιστικού προγράμματος της τελικής φάσης θα διενεργηθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Η πόλη της Κατερίνης και η περιοχή της Πιερίας, θα αποτελέσουν τα κέντρα της αγωνιστικής και προπονητικής δραστηριότητας του τουρνουά αντίστοιχα, ενώ οι παραλίες του Δήμου Κατερίνης, το κέντρο φιλοξενίας των συμμετεχουσών ομάδων-ομοσπονδιών και των επιτελείων της UEFA.

Ο Δήμος Κατερίνης σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας κ. Ελευθεριάδη Δημήτρη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ., προχωρά άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την αποτελεσματική οργάνωση, προώθηση και διεξαγωγή του τουρνουά, δεδομένου ότι από το επιτυχημένο καλό αποτέλεσμα, τα πολλαπλασιαστικά οφέλη και η προστιθέμενη αξία για την περιοχή μας θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: