Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μάθε παιδί μου γράμματα

Με τη δια βίου μάθηση

Επίκαιρη και διαχρονική σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, η λαϊκή ρήση «μάθε παιδί μου γράμματα». Η ραγδαία εξέλιξη των νέων τεχνολογιών, ιδιαίτερα των υπολογιστών, καθιστούν και επιβάλλουν  τη διαρκή επιμόρφωση και μελέτη τόσο της νέας γενιάς, όσο και των πολιτών που τα μαθητικά θρανία αποτελούν για αυτούς μια ευχάριστη ανάμνηση.

DSC00627

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ένας ακόμα κύκλος εκπαίδευσης  που υλοποιεί η πολιτεία από το πρόγραμμα της «δια βίου μάθησης» στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Με πλοηγό την πανέμορφη εκπαιδεύτρια  Ελευθερία Γκόλια ενθουσιασμένοι ολοκλήρωσαν τα δεκαεπτά σεμινάρια οι … μαθητές κάθε ηλικίας που συμμετείχαν με επιτυχία στο πρόγραμμα.

DSC00624

Το internet και το word αποτέλεσαν το …κυρίως πιάτο του προγράμματος, με την κ. Γκόλια που ως άριστη γνώστης του αντικειμένου, να «διδάσκει» με απλό και κατανοητό τρόπο τις γενικότερες γνώσεις των σύγχρονων εκπαιδευτικών απαιτήσεων και με περισσή ευγένεια να απαντά στις ανησυχίες και τα ερωτήματα των εκπαιδευομένων. Με την αποχώρηση και με το «απολυτήριο» στο χέρι, οι… μαθητές γνωστοποίησαν ότι το διάστημα της εκπαίδευσής τους αποτέλεσε μια ευχάριστη και δημιουργική παρένθεση στην καθημερινότητα τους. Γιατί απλά η μόρφωση και μάθηση δεν οριοθετούνται.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: